Aika vaihtaa?

Tiedättekö missä kunnossa talonne on? Onko taloutta ja korjaustarpeita mietitty pitkällä aikajänteellä? Onko korjausten takuuasiat ja rakennuttajan vastuuasiat hoidettu? Onko isännöitsijä kiinnostunut talostanne ja asumismukavuudestanne?  Onko nyt aika miettiä tulevaisuutta?

Isännöintsijän valinta on iso asia eikä turhaan kannata vaihtaa. Toimiva suhde ja asioiden hoituminen sovitusti ovat kaikille meille tärkeitä. Joskus ihmiset vaihtuvat ja kemiat eivät kohtaa. Jokainen varmasti pyrkii pitkiin suhteisiin. Hallitus ja isännöitsijä ovat paljon vartiana ja suhteen pitää olla luottamuksellinen ja kunnossa.

Jos nyt on aika, pyydä meiltä tarjous ja esittäydymme mielellämme.

Homma etenee meillä näin:
Hallitus valitsee ja erottaa isännöitsijän. Hallitus päättää kilpailuttaa/vaihtaa.

Me teemme tarjouksen samana tai seuraavana päivänä kun saamme tarjouspyynnön. Otamme huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet sekä neuvomme kaikissa vaiheissa. Hallituksella ei ole kuin allekirjoitusten vaiva.
Meillä uudet asiakkaat saavat siirtotyöt kaupan päälle ja teemme kaikki siirtoasiakirjat ja irtisanomiset valmiiksi. Siirto voidaan tehdä joko heti eli taloyhtiö maksaa kahta isännöintimaksua irtisanomisajan ajan, joka on 2 - 3 kk tai irtisanomisajan puolivälissä tai lopuksi. Usein saatu säästö kattaa tuplamaksun, koska isännöinnin lisäkustannukset ovat suhteellisen suuri osa aiempaa kokonaisveloitusta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Ota meihin yhteyttä